Zonwering voor de tuin

Updated on 17 januari 2018 in Zonwering
2 on 22 februari 2015

Sinds januari zijn we verhuist naar een nieuwbouwoning. Echter heeft deze woning geen zonwering. Nu is het nog niet zo warm maar onze tuin staat op het zuiden, daarom willen we toch wel een zonwering aanschaffen voordat de warmte in de zomermaanden aanbreekt en ze dus hard in prijs zullen stijgen. Wat staat het mooist bij een (moderne) nieuwbouwoning? Screens, markiezen, jaloezieen, etc.? Ik heb zelf een afkeer tegen rolluiken dus die bij voorbaat al niet. Hebben jullie ervaring met zonwering producten? Ik zou dit graag willen horen.

  • Liked by
Reply
0 on 23 februari 2015

Er zijn hele mooie zonwering te koop. Je kunt inderdaad kiezen voor een zonnescherm. Deze is namelijk inklapbaar en tegenwoordig ook van hoge kwaliteit. Als het regent of hard waait kun je deze dus dichtklappen en merk je er haast niks van. In de zomer is deze goed te gebruiken en houdt veel zonlicht tegen. Hoe dikker het materiaal hoe beter de wering.

Kijk eens op de volgende website voor de mogelijkheden: *edit

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on 17 januari 2018

Je kunt ook bijvoorbeeld een gordijn ophangen, zelf vind ik vouwgordijnen erg mooi. Ik denk dat bij een moderne nieuwbouwwoning inderdaad jaloezieën of lamellen het mooiste zijn. Mijn vouwgordijnen heb ik destijds gekocht bij vouwgordijnenexpert maar ze hebben ook een website voor lamellen: lamellenexpert (misschien ook voor jaloezieën maar dat weet ik niet)

  • Liked by
Reply
Cancel