Welkom op KlusForum.nl

Updated on 3 juli 2017 in Algemene zaken
4 on 9 september 2003

Welkom op KlusForum.nl
– Het onafhankelijke en Nederlandse forum over alle klusgerelateerde zaken

Op dit forum kan iedereen in een aantal kliks een account aanmaken en meedoen met een groot aantal discussies over klusgerelateerde zaken. Ook kunnen experts in een bepaald vakgebied zich aanmelden als Forum Expert en vragen van de leden beantwoorden. We willen dat de sfeer op dit forum gezellig maar bovenal educatief blijft. Daarom zijn er een aantal huisregels waaraan voldaan moet worden. Als iedereen zich aan de regels houdt kunnen we met dit forum zoveel mogelijk (amateur) klussers helpen die een bepaald(e) vraag of probleem hebben.
Huisregels KlusForum.nl
> We hebben een uitgebreide zoekfunctie bovenin de menu gebouwd en worden alle topics en onderwerpen meegenomen in de zoekresultaten. Maak hier als eerste gebruik van om te kijken of er al een topic gestart is met jouw vraag of probleem. Als dit niet het geval is kun je in een passend subforum een discussie starten. Begin alleen gerelateerde discussies in betreffende subfora om de inhoud van de topics zo relevant mogelijk te houden.

> Vind je een antwoord op een vraag of een specifiek probleem relevant? Geef dan een ‘like’ door te klikken op het hartje die te zien is in de topic.

> Titels zijn zeer belangrijk. Geef duidelijk aan wat je vraag of probleem is. Wees zeer specifiek, bijvoorbeeld ‘Vaillant ecoTEC plus solo VHR 35/5-5 S ketel valt tijdens het douchen uit’ en niet ‘CV ketel werkt niet. HELP!!’. Door goede titels te gebruiken is de kans groot dat er snel een reactie op je vraag of probleem geplaatst zal worden. Ook is de kwaliteit van je vraag en de omschrijving van de situatie belangrijk en zal dit bepalen of andere leden willen meedoen met jouw topic. Maak het makkelijk voor anderen en wees zeer duidelijk en specifiek.

> Daarnaast kun je aangeven wat je reeds gedaan hebt om het probleem op te lossen. Als je een vraag hebt kun je aangeven hoe je wilt dat je geholpen wordt door andere leden.

> Wees beschaafd en gebruik ABN. Als je problemen hebt met andere leden, neem dan gelijk contact op met de beheerders door een e-mail te sturen naar info@klusforum.nl

> Bedank andere leden door een bedankje in de topic te plaatsen en/of een bericht te ‘liken’ door op het hartje te drukken.

> Houd er rekening mee dat alles wat er op dit forum gezegd wordt de persoonlijke mening van de leden zijn. Dat er veel over een bepaald merk en model gesproken wordt betekent natuurlijk niet dat dit model goed of slecht is.

> Het gebruik van dit forum is voor eigen risico. Andere leden, de eigenaren van KlusForum.nl en de beheerders kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden van (financiële) schade die geleden is na het gebruik van het advies in de topics. De eigenaren zullen alle claims daarom van de handwijzen. Indien noodzakelijk zullen wij de hulp inschakelen van onze advocaat. Op dit forum proberen wij geen enkel merk en model voor te trekken of in een negatief licht te zetten.

> Plaats GEEN verwijzingen naar bedrijven of websites van uitvoerders, aannemers ed. Dit is niet toegestaan. Je bericht en wellicht je account (in sommige gevallen) kan dan verwijderd worden.

> De beheerders van deze forum mogen naar eigen inzicht een topic, tekst ed. wijzigen zonder opgaaf van reden.

> Wij hopen zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met dit forum. Wij bedanken de leden voor het actief meedoen met de topics en willen de Forum Experts bedanken voor hun bijdrage. Veel succes iedereen!

  • Liked by
Reply
1 on 15 september 2016

In dhuh derdhe regul onder “Huisregels Klusforum.nl” staan wat spel en gramnatieka fouten dacht ik. Moet staan: passend ipv passende dacht ik. En even verder moet staan “een gerelateerde discussie” of  “gerelateerde discussies” ipv  “gerelateerde discussie”.  Dacht laat even weten, stelt haast niks voor, als het maar wordt gesnapt niet, maar ach. Doe er mee wat u wil ‘tuurlijk. Doeg.

on 16 oktober 2016

Bedankt GW! Blijf je nog wel actief op KlusForum?

Show more replies
  • Liked by
Reply
Cancel
0 on 3 juli 2017

Goedemorgen!

Ik maak een tv programma waarin wij op zoek gaan naar de beste boomhutbouwers!
En daarvoor zoeken wij nog kandidaten.
Ik vroeg me daarom af of ik op klusforum.nl misschien een oproep mag plaatsen?
Ik probeerde eerder al te mailen naar info@klusforum.nl  maar dit mailadres werkt niet helaas…!

Ik hoop van jullie te horen!

Hartelijke groet,
Saskia 

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on 3 juli 2017

Goedemorgen!

Ik maak een tv programma waarin wij op zoek gaan naar de beste boomhutbouwers!
En daarvoor zoeken wij nog kandidaten.
Ik vroeg me daarom af of ik op klusforum.nl misschien een oproep mag plaatsen?
Ik probeerde eerder al te mailen naar info@klusforum.nl  maar dit mailadres werkt niet helaas…!

Ik hoop van jullie te horen!

Hartelijke groet,
Saskia

  • Liked by
Reply
Cancel