Regels

Updated on 12 april 2015 in Algemene zaken
4 on 11 april 2015

welke regels moeten wij dan wel en welke niet volgen…
welke heb ik dan (met mijn tekst) verbroken?
Waar is dan mijn antwoord op mijn vragen?

  • Liked by
Reply
0 on 11 april 2015

erg goed dat we in 1 keer zoveel nieuwe vragen hebben, alleen erg vreemd dat het niet altijd klusvragen zijn en de oude antwoorden van oude goede vragen weg zijn…. misschien een halve website gekocht?
Het ging net leuk, weinig vragen maar serieus. Alles had ik ge-update, oude vragen weg nieuwe op orde. En nu hebben jullie hier een bende,,, ik had ruim 1500 reacties geschreven!!!!!! waar zijn die?
Waar zijn de foto’s, die je voor veel vragen MOET hebben om uit te leggen!!!!
 Forum hoort nu eenmaal duidelijk te zijn, en zeker niet 36 hoofdstukken waar zelfs dingen in staan wat een klusser uit veiligheid niet MAG doen. Reclame is een goed idee, ernaast niet in de test.
*edit
IDEE : Het forum mist zijn persoonlijkheid, in de mensen, geen smileys, nu zijn we namen, en geen discussie van hoe het antwoord misschien kan zijn op de vraag…. immers is het antwoord soms een heel onderzoek, en dat maakt het leuk hier,,,, maar je begrijpt de lol is er een beetje vanaf,,,,, jammer 

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on 11 april 2015

spam ik? ik was de Modulator, ik maakte de tekst hier altijd leesbaar.
Ik schreef iedereen een antwoord
IK beschreef de problemen Naar Robert over de leesbaarheid van de side…
en nu word ik aan de kant geschoven door jullie op deze manier? Denken jullie het forum nu uitgevonden te hebben?

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on 12 april 2015

Beste Ronald,

De website heeft een nieuwe CMS en we hebben veel berichten handmatig overgezet. Hierbij is nog niet alle content overgezet. Deze nieuwe website staat al vanaf het begin van januari 2015 online! Je hebt enkele dagen geleden pas je wachtwoord gereset.

Wat betreft de duidelijkheid: dat is een persoonlijke mening. De meesten weten hoe dit forum werkt. Wellicht dat je aan het nieuwe uiterlijk moet wennen.

Wat betreft de reclame in de teksten: dit is niet afkomstig van ons. Wij proberen zoveel mogelijk reclame te filteren. Een enkele bericht kan aan onze aandacht ontsnappen.

Dit is een onafhankelijke forum.

Tot slot: wij willen actieve leden belonen door hen het label  ‘expert’ toe te kennen. Ook jij kan dit label krijgen.

Veel plezier op het forum.

Met vriendelijke groet,

Admin KlusForum.nl

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on 12 april 2015

Beste Ronald,

Als dat zo is dan vinden wij het raar dat je ons op deze manier benadert. Dit kun je ook netjes in de mail aangeven. Wij hebben graag een extra moderator erbij, maar niet op deze manier.

Niemand heeft jou aan de kant geschoven. Jouw content en die van alle andere gebruikers van de afgelopen jaren zijn niet verloren gegaan en zullen stapsgewijs toegevoegd worden. Je probeert het nieuwe KlusForum.nl met opzet in een slecht daglicht te zetten. Dit is zeer onprofessioneel. Je hebt de afgelopen 5 jaar een aantal berichten geplaatst. Omdat wij ook jouw berichten waarderen zullen wij deze overzetten. Heb even geduld.

Als je een Moderator wilt worden dien je net als elk ander lid je aan te melden. Wij zullen aan de kwaliteit van je commentaar op vragen van andere leden je aanvraag beoordelen.

Admin KlusForum.nl

  • Liked by
Reply
Cancel