Latex gaat bladderen…

Updated on 22 februari 2011 in Schilderen
1 on 22 februari 2011

We zitten met een probleempje…we zijn aan het verven op een slaapkamer. 1 muur ging hartstikke goed, maar 1 muur is een groot probleem geworden. Dat is een betonnen muur, waar nu na het latexen allemaal kleine gaatjes te zien zijn die we voor het latexen niet zagen. Ook is de latex gaan bladderen. Heb er al hele stukken weer afgeplamuurd, want het hecht volgens mij niet. Wat nu? Op deze muur heeft behang gezeten, maar hij is nu glad en redelijk schoon. Heeft iemand tips? We zitten ook na te denken over structuurverf.
En nog een vraag: kan je met structuurverf over behang heen?
Ieder z’n vak, dit is ons vak in ieder geval niet

  • Liked by
Reply
0 on 27 februari 2011

Hoi,
Sorry, ik weet weinig over verven sterker nog ik haat het
Maar ik heb wel hetzelfde meegemaakt met een bouwmarkt eigen merk verf, alle stuckwerk/oude verf rolde je er net zo af, als het er op kwam. Daarvoor had ik op dezelfde muur een andere merk, dit ging goed, helaas was die op. Zoals ik al schreef schilderen is niet mijn hobby, dus ik wil goede verf die snel in 1 keer dekt.
Ook heb ik een andere betonnen muur (waar behang zat); eerst goed gewassen (ivm plaksel), gestopt (grote gaten) met roodband, na het drogen 1 keer goed met roodband hele muur, geschilderd en perfect geen kuilen of problemen met die muur.
Wat ik wel weet dat voorstrijkmiddelen vaak wel diversen problemen oplossen, ga dus naar een vakwinkel voor advies, maak foto’s van je probleem en laat het daar zien.
Succes Ronald

  • Liked by
Reply
Cancel