Kleur kit badkamer wijkt af klopt dit wel?

Updated on 3 september 2015 in Badkamer
0 on 3 september 2015

Hallo,

Graag jullie advies aan een klus nitwit.

Ik woon in een nieuwbouwhuis van 5 jaar oud. Vanwege wat problemen in het huis is het bouwbedrijf deze week bezig geweest in onze badkamer. Ze hebben een aantal tegels vervangen en daarna alles weer afgekit.
Nu het ‘probleem’. De kit die ze gebruikt hebben is wit. De rest van de kit in de badkamer is creme kleurig. Het ziet er niet uit.
Gisteren gelijk contact opgenomen en vanmorgen stonden ze weer voor de deur. Ze zweren echter bij hoog en bij laag dat het wel goed is en dat de kit vanzelf verkleurd.
Aangezien ik ze geen leugenaars wil noemen hebben we het daar eerst maar bij gelaten. Maar ik heb er geen goed gevoel bij. het is echt een heel groot verschil in kleur.

Plus, maar dat weet ik niet zeker, het staat mij bij dat dit een paar jaar geleden ook is gebeurd (ook bij werkzaamheden) en dat dit kit toen wel is vervangen door een andere kleur kit.

Mijn vraag is eigenlijk concreet: klopt het dat deze super witte kit nog gaat verkleuren en dan ook creme kleurig wordt? Zo ja, hoe lang duurt dat dan? Of word ik zoet gehouden met een mooi verhaal en moet ik ze over een paar maanden alsnog laten terug komen omdat het er niet uit ziet?

Graag jullie advies.

  • Liked by
Reply