Herstellen van sierpleister/ structuurverf

Updated on 3 november 2016 in Sierwerk
3 on 1 november 2016

Hallo. Wij hadden een houten lijst op de muur zitten. Deze heb ik ervanaf gehaald

  • Liked by
Reply
1 on 1 november 2016

Begint al goed ;s, lukt me niet om de vorige post te bewerken, even overnieuw:

Hallo. Ik wil een beschadiging aan de muur repareren. Ik dacht dat ik structuurverf op de muur had zitten, echter na bijwerken met structuurverf is het resultaat ongelijk. 

Op de muur waren op 2 plaatsen bevestigd een houten lijst, deze zaten met schroef en plug aan de muur bevestigd. Ik heb deze verwijderd, daarbij zijn uiteraard gaten ontstaan en hier en daar is pleister van de muur afgevallen. De gaten als ook de oneffenheden van het afgevallen pleisterwerk, heb ik gevuld met een vulmiddel. Hieroverheen heb ik structuurverf gezet ( merk Gamma ) met de grofste roller voor structuurverf. 

Na het aanbrengen van de structuurverf zie ik dat dit niet is wat origineel op de muur zit, dus vraag ik me af wat er wel op zit. 

Daarnaast heb ik met mijn vulmiddel veel te veel opgevuld, dus ongelijk en ga ik dat morgen weer afschuren. Ik probeer foto’s bij te voegen. Kan iemand me aan de hand van de foto’s vertellen wat ik op de muur heb zitten? 

Ik lees het graag

on 1 november 2016

Foto v. muur:

Muur met lijst:

Muur na verwijderen lijst:

Show more replies
  • Liked by
Reply
Cancel
0 on 3 november 2016

Hi Sally!
Wat je kunt doen is zand mengen in je verf en het verf  dan op de muur schilderen. Eerst goed mengen natuurlijk. Hebben wij eerder geprobeerd en je krijgt hetzelfde effect.

Mvg,
KlusForum

  • Liked by
Reply
Cancel