Gevelkachel brand half

Updated on 10 februari 2018 in Verwarming
2 on 5 februari 2018

Dag heb gevelkachel waar alleen rechterkant van werkt, dus links, geen vlammen, iemand idee hoe dat kan, het is een Dru g1 o f zoiets. Anders of het schadelijk kan zijn (wat minder warm te krijgen alleen lijkt me).

  • Liked by
Reply
0 on 5 februari 2018

En vraagje er naast, een gewone gaskachel haalt zuurstof uit ruimte, dus er is een opening naar de kamer ergens. Als die dan uit staat, tocht het dan door de schoorsteen de kamer in?  (andere kachel dan boven vermelde dus).

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on 10 februari 2018

Lucht en rook kanaal beter aangesloten (laat nog te wensen, maar oké, achteraf beter gekund, (maar dan boel weer los, misschien later ‘s).  En met tuinslang aan stofzuiger gezogen. Weet niet wat vooral de reden is dat nu wat beter werkt, maar ongeveer helft linkerkant die ook doet, met uitschieters naar verder, dus totaal 75+ % dat nu brand. Nog wel zorgelijk iets misschien (haast zeker ben ik bang, maar ben zo’n klojo gewoon te laten branden, vraag maar niet verder, situatie te maken) Viel me al eerder ook op, maar niet alle vlammen komen uit brander, maar soort grote steekvlammen er onder ergens achter weg, dus lek misschien binnen het systeem, en of dat een probleem voor de veiligheid is (lijkt me niet, maar ben geen expert).

  • Liked by
Reply
Cancel