Gaskachel waakvlam, één en ander al geprobeerd.

Updated on 6 december 2017 in Verwarming
3 on 6 december 2017


Gaskachel dus, waakvlam blijft niet aan, thermo koppel vervangen werkte niet. Kan hem vol aanzetten door handmatig de waakvlam knop in te drukken onder de eigenlijke knop, en zo dus de hitte flink laten oplaaien eventjes zodat de koppel goed heet wordt, maar nog valt die uit als ik ‘m loslaat, meerdere nieuwe thermokoppels geprobeerd. Zag dat andere kachel toevallig zelfde blok had, veer uitgewisseld (dus van andere  blok in deze gezet), maar nog steeds zelfde, zonder veer erin werkt die gewoon, dus echt dat ‘t daar aan moet liggen lijkt me, door dat veer (magneet inzet officieel? ) gedeelte. Geen verstand van kachels, maar dit lijkt toch haast alle logica te boven te gaan, enige wat in dat deel zit is de koppel en veer, laat je ‘m weg dan werkt die, doe je er een 99,99999 % een goeie in dan werkt die niet.

Ps hoewel laatste keer andere kachel waar deze veer uit komt ook is gekapt, maar dacht, nieuwe thermo koppel en zal klaar zijn, maar “kon/kan” nog niet getest , en zelfde euvel zou toch wel heel toevallig zijn.
Ps bijde veren  eruit met verschillende nieuwe thermokoppels geprobeerd op het gasstel, maar niks dus, en of ze te testen zijn op die manier, of iemand dat misschien ook weet (?).

Ps Heb met tuinslang aan stofzuiger ‘m ook al uitgezogen!

  • Liked by
Reply
0 on 6 december 2017
Gaskachel dus, waakvlam blijft niet aan, thermo koppel vervangen werkte niet. Kan hem vol aanzetten door handmatig de waakvlam knop in te drukken onder de eigenlijke knop, en zo dus de hitte flink laten oplaaien eventjes zodat de koppel goed heet wordt, maar nog valt die uit als ik ‘m loslaat, meerdere nieuwe thermokoppels geprobeerd. Zag dat andere kachel toevallig zelfde blok had, veer uitgewisseld (dus van andere  blok in deze gezet), maar nog steeds zelfde, zonder veer erin werkt die gewoon, dus echt dat ‘t daar aan moet liggen lijkt me, door dat veer (magneet inzet officieel? ) gedeelte. Geen verstand van kachels, maar dit lijkt toch haast alle logica te boven te gaan, enige wat in dat deel zit is de koppel en veer, laat je ‘m weg dan werkt die, doe je er een 99 % een goeie in dan werkt die niet. Ps hoewel laatste keer andere kachel waar deze veer uit komt ook is gekapt, maar dacht, nieuwe thermo koppel en zal klaar zijn, maar “kon/kan” nog niet getest , en zelfde euvel zou toch wel heel toevallig zijn. Ps bijde veren  eruit met verschillende nieuwe thermokoppels geprobeerd op het gasstel, maar niks dus, en of ze te testen zijn op die manier, of iemand dat misschien ook weet (?). Ps Heb met tuinslang aan stofzuiger ‘m ook al uitgezogen! From GW

 

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on 6 december 2017

Gaskachel dus, waakvlam blijft niet aan, thermo koppel vervangen werkte niet. Kan hem vol aanzetten door handmatig de waakvlam knop in te drukken onder de eigenlijke knop, en zo dus de hitte flink laten oplaaien eventjes zodat de koppel goed heet wordt, maar nog valt die uit als ik ‘m loslaat, meerdere nieuwe thermokoppels geprobeerd. Zag dat andere kachel toevallig zelfde blok had, veer uitgewisseld (dus van andere  blok in deze gezet), maar nog steeds zelfde, zonder veer erin werkt die gewoon, dus echt dat ‘t daar aan moet liggen lijkt me, door dat veer (magneet inzet officieel? ) gedeelte. Geen verstand van kachels, maar dit lijkt toch haast alle logica te boven te gaan, enige wat in dat deel zit is de koppel en veer, laat je ‘m weg dan werkt die, doe je er een 99,99999 % een goeie in dan werkt die niet. Ps hoewel laatste keer andere kachel waar deze veer uit komt ook is gekapt, maar dacht, nieuwe thermo koppel en zal klaar zijn, maar “kon/kan” nog niet getest , en zelfde euvel zou toch wel heel toevallig zijn. Ps bijde veren  eruit met verschillende nieuwe thermokoppels geprobeerd op het gasstel, maar niks dus, en of ze te testen zijn op die manier, of iemand dat misschien ook weet (?). Ps Heb met tuinslang aan stofzuiger ‘m ook al uitgezogen!

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on 6 december 2017

bbbbbbb

  • Liked by
Reply
Cancel