Even voorstellen…

Updated on 27 december 2017 in Algemene zaken
25 on 16 april 2015

KlusForum.nl bestaat al sinds 2003 en is hét forum over klusgerelateerde zaken. Op dit forum vind je actieve en betrokken leden die graag klusideeën willen opdoen en uitwisselen.

Wil je meer weten over de experts en klussers op KlusForum.nl? En wil je weten wat de motivatie van alle klussers op dit forum is? Stel jezelf dan voor en leer elkaar beter kennen…

 • Liked by
 • carrieunderwoodtouratlantaga
 • isjohnmayerontour
Reply
1 on 16 april 2015

Hey wat leuk!

Nou.. om te beginnen..
Ik ben Hennie en ben sinds het begin van dit jaar actief op dit forum. Ik vind het erg leuk om vragen te beantwoorden. Als het gaat om klussen doe ik bijna alles zelf. Mijn vrouw vindt dat niet echt leuk omdat er altijd wel rommel ontstaat. 

Gelukkig kan ik mij wel uitleven op dit forum 😉

Hoor graag wie er nog meer actief zijn op dit forum!

on 22 april 2015

Leuke foto van buurman & buurman Hennie!

Show more replies
 • Liked by
Reply
Cancel
0 on 20 april 2015

Hi, 

Ik ben Jan, 54 jaar. Ik heb dit forum via Google gevonden en heb vooral interesse in de vloerverwarming katern. Ik zie hier ook veel vragen en problemen staan. Handig!

Op dit moment zijn wij nog in bespreking met bedrijven die in ons huis vloerverwarming willen leggen. We denken dat we vooral in de woonkamer best wat kunnen besparen door slimmer met warmte om te gaan. Ik heb op dit moment nog geen concrete vragen maar daar zal zeker verandering in komen. Ik heb dus alvast een account aangemaakt.

Gr,

Jan

 • Liked by
Reply
Cancel
0 on 21 april 2015

Ik ben Jan-Jaap uit Amstelveen en ben 35 jaar. Ik heb enkele jaren geleden een eengezinswoning gekocht en ben regelmatig aan het klussen. Ik heb deze maand een vlonder van bamboeplanken gebouwd en ben op dit moment bezig met het in elkaar zetten van een bouwpakket carport.

Ook ik heb zonet een account aangemaakt en ben nieuw op het Klusform.nl. Ik zal proberen hier en daar te reageren op zaken waar ik verstand van heb. En zal tevens ook mijn vragen in nieuwe topics zetten.

Met vriendelijke groeten uit het zonnige Amstelveen!

JJ

 • Liked by
Reply
Cancel
0 on 22 april 2015

Hoi,

Mijn naam is Roy sinds zojuist lid van forum.
Allereerst om antwoord op een vraag te krijgen, en misschien kan ik mensen wel bijstaan met wat advies.
Ik ben 26 lentes jong, en van plan zelf een schuur te gaan metselen. ( en er liggen nog wel meer klusjes in mijn nieuwe huis op me te wachten )

Met vriendelijke groet,
Roy

 • Liked by
Reply
Cancel
0 on 22 april 2015

Hoooiii,

Wat n leuke site! Ik ben Natascha en wss een van de weinige vrouwelijke klusser op dit forum (of toch niet? :P). Zelf porbeer ik altijd klusjes in en rond het huis op te lossen. Ben behoorlijk handig , al zeg ik het zelf 😉

Hoop dan ook af en toe mensen te helpen op dit forum.
Groetjes, Natascha

 • Liked by
Reply
Cancel
0 on 22 mei 2015

Hoi, mijn naam is Nick. Ik heb totaal geen klus-ervaring, maar er moet het nodige gebeuren in ons huis. Ik dacht: een mooie gelegenheid om eens wat handigheid op te doen.

Met vriendelijke groet,
NIck de Vries.

 • Liked by
Reply
Cancel
0 on 6 september 2015

Ik ben luuk en heb net een huis gekocht. Ik hoop hier wat antwoorden op vragen te krijgen.

 • Liked by
Reply
Cancel
0 on 12 november 2015

Dag handige mannen. Ik las al vaker mee, leuk al die lakonieke antwoorden op soms heel lastig uit te leggen problemen.
Heb nu een huisje gekocht en ongeveer alles moet gerepareerd of vervangen worden 😉
Hoop op eer handige tips !

 • Liked by
Reply
Cancel
0 on 5 december 2015

Net lid geworden van een leuk forum met interessante tips en trucs. Ik ben zelf werkzaam als onderhouds monteur voor een stichting in Almere. Waar bij ik echt all round ingezet wordt van timmer tot aan….

 • Liked by
Reply
Cancel
0 on 25 april 2016

Hoi,

Afgelopen weekend forumist bij jullie geworden. Mijn naam is Wouter.   Klus me al aardig wat jaartjes als een ‘monster’ in de rondte maar wel met beleid en eerst goed nadenken. Bezind eer gij begint vind ik wel een mooi motto.  Mijn eerste huis kocht ik in 1995 en nu wonen we alweer 14 jaar in een 2-onder 1 kap uit eind jaren 70.  Elke keer kom ik toch weer zaken tegen waar ik zelf niet meteen een antwoord op heb en met de ervaring van die jaren van renovatie en verbeteringen kan ik jullie wellicht ook helpen.

Klusmonster aka Wouter.

 • Liked by
Reply
Cancel