Ervaring met het huren van containers?

Updated on 20 maart 2018 in Verbouwen
5 on 6 maart 2018

Ik ben bezig met een grote opruiming en renovatie thuis.

Daarbij komt er uiteraard een hoop afval bij te kijken en daarvoor wil ik een afvalcontainer huren, ik twijfel alleen over de maat.

Ik trek er een laminaatvloer uit van ongeveer 45m² er moet een kast in van 1800X800X380 en daarnaast ook een flinke lading hout van een houten overkapping voor de fietsen die tegen de vlakte gaat. De overkapping is 2,2 meter hoog, ongeveer 2,5 meter diep en 4 meter breed.

Heeft iemand enig idee hoeveel m³ ik ongeveer nodig heb voor zo’n type klus?

  • Liked by
Reply
0 on 6 maart 2018

Het klinkt alsof je een hele grote container nodig hebt, dus ik zou gaan voor een grote container van 40m³ of meer!

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on 13 maart 2018

Oké. Dan ga ik me daar even op oriënteren. Heb jij ervaring met het huren van containers? Zo ja, weet jij partijen waar ik dat tegen een redelijke prijs kan huren?

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on 13 maart 2018

Ik heb een tijd geleden geklust bij een vriend van me en die had een container gehuurd. Ik zal hem eens vragen waar en tegen welke prijs hij deze heeft gehuurd.

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on 20 maart 2018

Thnx! 🙂 Heb je toevallig al wat gehoord?

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on 20 maart 2018

Ja, heb effe me maatje gevraagd, die werkt zelf namelijk ook in de bouw. Hij had voor een paar week een container gehuurd bij Regiocontainer. Het chille aan die zaak is dat ze die container ook gewoon weer meenemen als die vol is. Zullen ze ook wel wat geld mee verdienen ofzo? Succes verder met je klus!

  • Liked by
Reply
Cancel