Huisregels KlusForum.nl

> We hebben een uitgebreide zoekfunctie bovenin de menu gebouwd en worden alle topics en onderwerpen meegenomen in de zoekresultaten. Maak hier als eerste gebruik van om te kijken of er al een topic gestart is met jouw vraag of probleem. Als dit niet het geval is kun je in een passende subforum een discussie starten. Begin alleen gerelateerde discussies in betreffende subfora om de inhoud van de topics zo relevant mogelijk te houden. Klik in het linkeroverzicht op de juiste categorie en type bovenin de pagina op “Klik hier om een nieuw onderwerp te starten’. Uw vraag of probleem wordt dan in die rubriek geplaatst.

 

> Vind je een antwoord op een vraag of een specifiek probleem relevant? Geef dan een ‘like’ door te klikken op het hartje dat te zien is in de topic.

 

> Titels zijn zeer belangrijk. Geef duidelijk aan wat je vraag of probleem is. Wees zeer specifiek, bijvoorbeeld ‘Vaillant ecoTEC plus solo VHR 35/5-5 S ketel valt tijdens het douchen uit’ en niet ‘CV ketel werkt niet. HELP!!’. Door goede titels te gebruiken is de kans groot dat er snel een reactie op je vraag of probleem geplaatst zal worden. Ook is de kwaliteit van je vraag en de omschrijving van de situatie belangrijk en zal dit bepalen of andere leden willen meedoen met jouw topic. Maak het makkelijk voor anderen en wees zeer duidelijk en specifiek.

 

> Daarnaast kun je aangeven wat je reeds gedaan hebt om het probleem op te lossen. Als je een vraag hebt kun je aangeven hoe je wilt dat je geholpen wordt door andere leden.

 

> Wees beschaafd en gebruik ABN. Als je problemen hebt met andere leden, neem dan gelijk contact op met de beheerders door een e-mail te sturen naar info@klusforum.nl

 

> Bedank andere leden door een bedankje in de topic te plaatsen en/of een bericht te ‘liken’ door op het hartje te drukken.

 

> Houd er rekening mee dat alles wat er op dit forum gezegd wordt de persoonlijke mening van de leden zijn. Dat er veel over een bepaald merk en model gesproken wordt betekent natuurlijk niet dat dit model goed of slecht is.

 

> Het gebruik van dit forum is voor eigen risico. Andere leden, de eigenaren van KlusForum.nl en de beheerders kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden van (financiële) schade die geleden is na het gebruik van het advies in de topics. De eigenaren zullen alle claims daarom van de handwijzen. Indien noodzakelijk zullen wij de hulp inschakelen van onze advocaat. Op dit forum proberen wij geen enkel merk en model voor te trekken of in een negatief licht te zetten.

 

> Plaats GEEN verwijzingen naar bedrijven of websites van uitvoerders, aannemers, vakmannen ed. Plaats ook geen verwijzingen naar gelijkwaardige fora als KlusForum.nl. Dit is niet toegestaan. Verwijzingen naar algemene Nederlandse bedrijven zoals bouwmarkten, toeleveranciers ed. Zolang het geen vakmensen zijn in de klusbranche zijn bijna alle verwijzingen naar dit soort bedrijven toegestaan. Echter zal een moderator bepalen welke links wel mogen blijven staan. Je bericht en wellicht je account (in sommige gevallen) kan dan verwijderd worden.

 

> De beheerders van deze forum mogen naar eigen inzicht een topic, tekst ed. wijzigen zonder opgaaf van reden.

 

> Wij hopen zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met dit forum. Wij bedanken de leden voor het actief meedoen met de topics en willen de Forum Experts bedanken voor hun bijdrage. Veel succes iedereen!