F.A.Q.

Veel gestelde vragen over KlusForum.nl


Bekijk altijd eerst de huisregels van KlusForum.nl voordat u actief wordt op dit forum.

Login & Registratie

Waarom kan ik niet inloggen?

Wij raden u ten eerste aan om goed uw inloggegevens te controleren. Een meest voorkomend probleem is dat u de CAPSlock heeft aanstaan op uw toetsenbord. Het ook ook soms voorkomen dat u een spatie aan het einde heeft gebruikt.

Waarom moet ik me eigenlijk registreren bij KlusForum.nl?

Als u een vraag of antwoord wilt plaatsen op KlusForum.nl dan is het noodzakelijk dat u beschikt over een account. Een registratie helpt als kleine drempel om onzin vragen en antwoorden te voorkomen. Als u een serieuze vraag heeft over een klusgerelateerd probleem dan is het een kleine moeite om u even te registreren. Het is tevens voor u mogelijk om op de hoogte te blijven of uw vraag als is beantwoord door het bericht te volgen (dit gebeurt automatisch).

Ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Als u uw wachtwoord bent vergeten dan kunt u het makkelijkste weer een nieuwe aanvragen. Oude wachtwoorden kunnen niet worden opgehaald. Klik bij het inloggen op de knop ‘wachtwoord vergeten’, vul uw emailadres in en u ontvangt direct een nieuw wachtwoord. Gebruik dit wachtwoord om in te loggen en verander daarna uw wachtwoord als u dat wilt.

Ik was in het verleden geregistreerd maar kan niet meer inloggen op KlusForum.nl?!

Het kan zijn dat u uw wachtwoord bent vergeten of een verkeerde gebruikersnaam heeft ingevuld. Een andere mogelijk is dat het eindbeheer van KlusForum.nl uw account heeft gewist. Het is gebruikelijk voor KlusForum.nl dat als u 12 maanden niet gepost heeft uw account wordt verwijderd. Dit doet KlusForum.nl om de database optimaal te benutten. U kunt natuurlijk weer een nieuw account aanmaken.

Kan ik mijn instellingen veranderen?

Als u bent ingelogd en rechtsboven klikt op uw profiel (profile) dan kunt u uw profiel aanpassen. U kunt een nieuwe afbeelding toevoegen als u dat wilt voor uw profielfoto (welke te zien is als u iets plaatst op de website). U kunt zelfs een klein stukje over uzelf schrijven zodat anderen dit ook kunnen zien.

Afbeelding instellen, hoe doe ik dat?

Als u een afbeelding voor uw profielfoto wilt gebruiken (wordt Avatar genoemd) dan is dit mogelijk door op uw profiel te klikken en vervolgens een afbeelding van uw computer up te loaden. Een grootte van 60 bij 60 pixels wordt aangeraden. Gebruik ook geen zware foto’s groter dan 40 kb.